mandag 4. oktober 2010

o v e n f r a

Foto: Google maps. Utsnitt: Alan Taylor.
Florida sett ovenfra.
Å studere menneskets inngrep i naturen på denne måten er ganske fascinerende og litt trist. Hvordan har de det, de som bor i et av husene som ligger perfekt på rekke og rad, eller i konsentriske sirkler? Jeg tenker de er skikkelig opptatt av å ha nymalte husfasader og nyklipte plener. Om du vil se flere bilder kan du gjøre det her.

Florida seen from above. The idea of gated communities in perfect rows or circles seems quite fascinating and also a bit sad to me. Why do people choose to live like this? Because its conveniet maybe.

8 kommentarer:

Thereseee sa...

Oj, det der var både litt fascinerende og litt skummelt å se.

Rebecca sa...

Jeg hopper i fallskjerm da jeg bodde i Florida og før jeg kom til teksten tenkte jeg at jaggu var det ikke veldig sånn jeg så det. Og så var det akkurat sånn jeg så det! Fint!

huset i husvik sa...

Very nice sett fra oven. Men kjedelig å være der nede da..;-)

helle

The Ladies Almanack sa...

Merkelig nok kan jeg ikke se et eneste svømmebasseng... De pleier å ligge som fantastiske blå diamanter i grønne og brune landskap.

Linda sa...

Fascinerende bilder. Nymalte hus og nyklippet plen kan være like deilig som en ryddig leilighet :) Sikkert ikke så skummelt systematisk nede på bakken som oppe fra luften.

Ingvild Telle sa...

Veldig fascinerende! Utrolig altså. Jeg liker at at når vi første skal gjøre inngrep, at sporene etter oss har en estetisk verdi :)

<3 bloggen din!

Nanna sa...

man blir nästan lite rädd!

Miss B. sa...

wow, this makes you think.