onsdag 31. august 2011

c o p p e r


Hipp hipp hurra, vi har kjøpt et lite hus! Og selvom det er en del oppussing igjen før vi kan begynne å tenke på detaljer som taklamper har jeg allerede begynt å drømme. Tror Tom Dixons store Copper Shade vil passe perfekt over spisebordet i vårt enkle hus fra 1964.

Oh joy! We have bought a small house, and although it's a bit to soon to think about details like lamps, I can't help myself. Tom Dixons large Copper shade will look perfect over our dining table!

9 kommentarer:

An-Magritt sa...

Takk for fine ord, venn. Det varmer og gleder! Og du, jeg elsker bloggen din. Den er en oase av inspirasjon og godhet. Takk!

Anonym sa...

kopper er vist "bannlyst" i interiør :) men lampa er fin den.

Pimp me up! ... on detour sa...

suuuuper flot lampe(r) !

Cassie sa...

I'm a big fan of those lamps. Congrats on the house!

Astrid sa...

Hipp hurra og gratulerer med hus. Og yes! til den lampen - me like!

Allis i eventyrland sa...

Gratulerer så mye! :D

Anonym sa...

Hei!

Gratulerer med nytt hus! Kan du ikke være så vennlig å legge ut bilder av det nye huset her på bloggen? Er sååå nysgjerrig på hvordan det ser ut med din smak og personlighet! Regner med at det er minimalistisk med flatt tak og mye tre, kanskje noe mur eller betong også?

christin sa...

kjære anonym! i en ideel verden hadde nok huset sett ut slik du beskriver det :) det hadde faktisk flatt tak en gang, men det ble endret for mange år siden. nå er det olivengrønt med røde karmer og koreapanel på det meste av veggene inne, haha.. ikke helt vår stil for øyeblikket, men man kommer langt med hvitmaling forhåpentligvis.

Anonym sa...

Takk for svar! Haha koreapanel ja, det er vel ikke helt hva du har drømt om er det vel? Ja, man kommer et stykke med noen malingsstrøk, men noen ganger må man bare si "nok er nok" og begynne på scratch - riv alt sier jeg! haha! Kommer dere til å beholde taket slik det er eller vil dere bringe frem igjen det flate taket? Nå er jeg kanskje vel ivrig, men jeg har fulgt bloggen din en stund, og har mang en gang lurt på hvordan du ville hatt det hjemme, så blider hadde sannelig vært velkomne her i gården! :-)