mandag 12. juli 2010

t i g h t r o p e


Min favorittsang akkurat nå! "Tightrope" med Janelle Monae og Big Boi. Fine sko har hun og..
Hva er din sommersang?

"Tightrope" by Janelle Monae and Big Boi is my favorite song at the moment. Whats yours?

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Akkurat den er min sommersang også - I love it!! Jeg kjøpte hele plata hennes i forrige uke, og hun har mange fine låter.
Liker forresten også veldig godt profilbildet ditt - for det har jeg på veggen hjemme. :)

Anonym sa...

Well, now this is my favorite--I've never heard of it. Such sweet moves!

I don't listen to the radio at all, mostly collect, mix and play chicago house music on our two turntables...so its easy to miss some great music that comes out.

Love it! Thanks for posting!

Subjektet sa...

Hei og gratulerer med bloggen. Den var kjempefin. Jeg likte veldig mange av de bildene. Jeg skal la meg inspirere til å fokusere mer positivt på min egen blogg. Jeg likte spesielt det bilde med original Jane Birkin vinyl lp i bakgrunn. Jeg ble helt dårlig. .. ja jeg er mann, nei, jeg er hetero :-) (En morsom digresjon, dere homoer, ta det som et kompliment) Du spør hva som er sommerlåta, akkurat i år, har det ikke festet seg noe spesielt sommerlåt, men jeg vil tipse deg om Snook. Et svensk rappeband som forsøker å synge om alt annet enn sex, damer og dop. Deres video. Deres video til Snook, svett och tårar er helt fabelaktig. spesielt interørmessig. Sitt ned og nyt detaljene. Så får vi håpe at du ikke har sett dem før..

Subjektet sa...

glemte linken

http://www.youtube.com/watch?v=5XILhVUdpbs&playnext=1&videos=O5G7hT92-KE