torsdag 22. juli 2010

n o r m

Foto: Norm Architects

Arkitektkontoret Norm ble stiftet av Kasper Rønn og Jonas Bjerre-Poulsson i 2008. Danskene arbeider både med arkitektur og design, og er sterkt forankret i skandinavisk formtradisjon. Uansett om de tegner hus eller vinkarafler er målet enkel, ren og klassisk form.

Nettsiden deres er fylt til randen med flotte prosjekter. Bildene over er hentet fra et hus i Humlebekk. Kombinasjonen av nye og gamle bygningselementer er flott.
Jeg liker den synlige murveggen, det støpte gulvet, og rekken med Verner Pantons Topan-lamper over det kraftige kjøkkenbordet. 

Simple Scandinavian interiors by the Danish office Norm Architects. I like the combination between old and new, and definitely want a massive kitchentable like that one day. The lamps hanging above, designed by Verner Panton, are called Topan. More about them later..

5 kommentarer:

LahrA sa...

Kult - me like!

Project Vibes gate sa...

Fantastisk. Vi sliter med en murvegg - mon tro om man klarer å finne ut av hva de har gjort med muren her for å få dette uttrykket?? Stlig..

Miss Cellaneous sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min.. :) Jeg har ikke hatt tid til å LESE blogger på et halvt år heller jeg, det betyr blant annet at jeg har masse fint å se på her en god stund ;) Jeg stemte forresten på bloggen din på en kåring jeg kom over igår!

Margrethe sa...

Kjøkkenbordet var helt fantastisk!

Patina-H sa...

Likar verkeleg denne stilen, og bildene er fantastiske :)