torsdag 15. juli 2010

k l e s h e n g e r

Foto: Patina.

Det er rart hvor glad man kan bli av nye kleshengere.. Disse hentet jeg på Posten i dag!
Jeg har kjøpt dem brukt i den fine Patina-butikken, men det nok gjennomførtbart å lage noen selv også om behovet skulle melde seg.

New wooden hangers! 
I bought mine used, but it seems quite easy to do it yourselves, if you want something similar.

8 kommentarer:

Tove sa...

Kjempefine:)
Skulle gjerne hatt skapet fullt av slike fine kleshengere... ja, tror rett og slett jeg skal begynne å samle jeg ( bare synd jeg hittil aldri har kommet over noen..)

Fortsatt god sommer!

Elisabeth sa...

De var nydelige!
Jeg har greid å samle meg en fin gjeng med slike på diverse loppemarkeder, men ikke så fine som disse.

Marlene sa...

Hehe, jeg har det på samme måte. Jeg har en herlig samling etter mormor. Den tilfører gangen humor og farge, og jeg blir i godt humør av de. Særlig en i gressgrønn blonde...
God helg!

Ludoland sa...

NOk en gang er det lenge siden jeg har vært i bloggisland. Å da er det alltid en fryyyyyd å komme inn til deg. Du treffer meg med dine innlegg så sinnsykt i hjertet. Jeg digger at du ble nominert i dagbladet. kan man fortsatt stemme mon? jeg skal sjekke. Kult tips til buer, Jeg heller er ikke så fan av buer. men dette er absolutt et triks å ta med seg hvis man plutselig kjøper en plass med buer.

frk Axelsen sa...

dødskule kleshengere! (kan man si det mon tro?) :)) syntes bloggen din er helt storartet, du har virkelig god smak, og jeg bruker innleggene dine som inspirasjon nå som jeg skal i gang med å pusse opp en liten knøtt av en leilighet. Hurra for deg!

Solid Frog sa...

Hej! Tack för tipset, Renoir museet var fantastiskt! Matisse och Picasso tar vi nästa vecka. Hoppas du får det härligt när du kommer hit :)

Ludoland sa...

Jeg har stemt flere ganger. tenk så fantastisk kult om du hadde vunnet tur til Paris. OH lala.....

Patina-H sa...

Kjempeflott at du likte hengarane :) Og gratulera som månadens blogg !!!