torsdag 28. januar 2010

b a s i c


Foto: StokkeAustad. Via: Yatzer.


Fine bilder av StokkeAustad og Frost Produkts nye serie Basic, som består av ulike redskaper og gjenstander til kjøkkenet. Karaflene med treproppen og gryteunderlaget med vifteform er mine favoritter.

A beautiful new series for the kitchen called Basic,
created by the two Norwegian designoffices StokkeAustad and Frost Produkt.

6 kommentarer:

Hvite tulipaner sa...

Hei!
Jeg har lest bloggen din en stund nå og synes det er på tide å kommentere litt.Liker veldig godt innleggene dine og stilen.Tror vi har ganske lik smak når det gjelder interiør:)

De Frost Produkt-karaflene siklet jeg over i London for par uker siden,og var på vei til kassen for å betale,men min bedre halvdel minnet meg på at vi allerede har flere karafler i en annen serie vi samler på.Men utrolig tøffe!Spørs om de blir med meg hjem en annen gang ;)

Fortsett med den gode blogginga,du gir meg inspirasjon i hverdagen!
Hilsen E.

Astrid sa...

Knallfin sveis altså! Og kjekt å se deg :-)

Hurra for slike fine, enkle, funksjonelle ting.

Astrid sa...

Forresten; det ligger en utfordring til deg på bloggen min... :-)

Hvite tulipaner sa...

Hehe,fant i ettertid at det ikke gikk an å kjøpe det,siden det bare var en 100% Norway-utstilling, og produktene er ikke satt i produksjon enda...Får satse på at det kommer etter hvert :-)

ingvil sa...

christin! er stadig innom og snoker på bloggen din, så får vel legge igjen et lite spor.. finfine innlegg, syns jeg! og håret ditt var fantastisk. det kledde du! god helg. klem klem

Ludo Land sa...

Åh jeg er en karafel fan, disse var knall kule! Så gøy å se bilde av deg.
digger butteflystolene også, de er jeg også fan av, en dag da jeg har stort hus vil jeg ha et par sånne. Nå har jeg ikke plass. ha en god helg.