lørdag 19. desember 2009

i n t e r i ø r


Foto: Pernille Enoch

Flotte fotografier tatt av den danske fotografen Pernille Enoch. Hun er utdannet reklamefotograf, men arbeider i dag både med fotokunst og mer kommersielle ting. I tillegg driver hun sitt eget galleri.

Jeg hadde ikke sagt nei til en Butterfly-stol i cognac-farget skinn. Ikke et Egg heller for den saks skyld. Så er julenisssen informert.. heh.

5 kommentarer:

Huset på Planen sa...

Som vanlig fine bilder i lekker innpakning. En nytelse å komme inn hit hver gang.

Linda sa...

Aiai, her var alt fint! Nydelig svart-hvit kombinasjoner. Og flotte bilder, med en polaroid aktig feeling på de øverste. Liker å kikke innom bloggen din, alltid noe fint.

Josefine sa...

Så många fina inspirationsbilder, hon är en väldigt duktig fotograf!

Ludo Land sa...

nå er det så lenge siden jeg har vært i bloggisland, og da er det eller det er alltid en fryyyyd å komme på besøk inn til fine ting og sjokolade. Jeg blir så innspirert av alle de fine bildene her. fantastisk. så tusen takk til deg. Jeg koser meg her. ha en deilig bittebittelillejulaften.

Ludo Land sa...

foresten det var litt morsomt for et minutt før jeg gikk inn å leste de siste komentarene i går snakket jeg med en kamerat som jobber på Marita butikken i bunn av markveien om skrivemaskiner. Og han sa at de hadde en del av dem som de ikke fikk solgt til en billig penge, men han trodde de faktisk hadde kasta dem for litt siden siden de aldrig ble solgt. Du skulle altså bare ha gått litt lengre ned den dagen du var på freetex. Da hadde du sikkert fått en billig. Jaja, jeg fant min på loppis for 20 kr.