mandag 2. november 2009

k a k a o


Foto: Marcus Svensson

Bildene er hentet fra en boligreportasje laget av Sofie Andersson for svenske Elle Interiör. Ingen overraskelse at jeg likte dette kanskje. Store hvite flater, grå detaljer og noen tinnbokser her og der.

Plakaten på veggen i stuen viser logoen til Mazetti Ögon Kakao. Logoen ble laget av den svenske illustratøren Ole Eksell for nærmere femti år siden. Ikke uventet føles det klare grafiske uttrykket moderne selv i dag.
Eksell er også mannen bak disse putene fra Designhouse Stockholm. De er en del av en serie hvor produsenten har hentet frem gamle svenske mønstre. Stig Lindberg som kanskje er mest kjent for sin design for porselensfabrikken Gustavsberg er også representert.

2 kommentarer:

*SNYdesign sa...

Disse bildene har jeg sett før, og jeg ble også en "fan" av de hvite flatene, samt blandingen av loppis og nytt. Interiør med sjel:) Kjempekjekt med litt mer info som du har lagt til!

IfraLahell sa...

Herlige bilder! Skulle gjerne hatt åpne hyller på kjøkkenet. Det ser så personlig ut. Fint å kunne vise litt nips og naps ;)

Trappen ble malt sort i våres. Tidligere var den hvit. Som hvit var den konstant møkkete og jeg synes jeg vasket den hver dag. Den sorte har holdt seg kjempe fint. Støv synes, men ellers er jeg 10 ganger mer fornøyd med den fargen! Blir spennende å se hva dere velger.

Legger deg til i lista mi om det er ok!
Ha en fin dag

Klem