Foto: privat
Jeg må si jeg så det komme, men jeg håpte i det lengste at det ikke ville skje.
Nidar Bergene har nå, eller mer riktig for noen måneder siden, endret emballasjen og formen på min favorittsjokolade Caramello. Fra den stramme og enkle designen som både papiret og sjokoladen har hatt siden den ble lansert i 1958, til rundere former og ny lufttett innpakning. Jeg likte at den lå der i hylla og så ut som den var glemt av fabrikken, og levde livet i gammel drakt.
Det er sikkert bare jeg som innbiller meg ting, men jeg syns den smakte bedre før.
Jeg må si jeg så det komme, men jeg håpte i det lengste at det ikke ville skje.
Nidar Bergene har nå, eller mer riktig for noen måneder siden, endret emballasjen og formen på min favorittsjokolade Caramello. Fra den stramme og enkle designen som både papiret og sjokoladen har hatt siden den ble lansert i 1958, til rundere former og ny lufttett innpakning. Jeg likte at den lå der i hylla og så ut som den var glemt av fabrikken, og levde livet i gammel drakt.
Det er sikkert bare jeg som innbiller meg ting, men jeg syns den smakte bedre før.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar