mandag 19. april 2010

p a u s e


Jeg tilbringer mye tid ved kjøkkenbordet om dagen. Oppgaven min skal leveres snart, og jeg tenker ikke på annet. Av den grunn blir det ikke mange innlegg fra denne kanten den neste måneden. Kos dere i vårsola, og ha det godt så lenge!!

With these pictures of my kitchen table I am taking a break. The deadline for my master thesis is getting closer, and sadly I dont have the time to think of anything else. Hope to see you on the other side!

søndag 18. april 2010

torsdag 15. april 2010

t ø y s k o


JA! De hvite skoene er endelig på vei ut døra.. Hurra for sol og vår!

YES! Finally time to wear the new white shoes..

p e n t


Hjemmet til Kat Heyes. Jeg liker alt! Aller mest de brede plankene gulvet består av, lyset som slipper inn i stuen gjennom karnappet, kunstens noe tilfeldige plassering langs gulvet, og sist men ikke minst ståleplet over her som egentlig er en isbøtte. Se flere bilder her.

Kat Heyes home. I love it all!!

onsdag 14. april 2010

s a n d

Foto: lenke i hvert bilde

tirsdag 13. april 2010

mandag 12. april 2010

søndag 11. april 2010

f i l m


Vi så "In the loop" i går, og nå anbefaler jeg den med glede til deg! Dette er en utrolig morsom politisk komedie! Humoren kan minne litt om The Office, og det er jo ingen dårlig deal.

Watched "In the Loop" yesterday. You should watch it too! Its the funniest film I´ve seen in a long time.


f i n t


Vakre detaljer fra hjemmet til Dick Page og James Gibbs. Som vanlig er det de varme tresortene og kombinasjonen av hvite, grå og sorte gjenstander som tiltaler meg. Jeg hadde ikke sagt nei til den store kommoden! Fantastisk møbel til oppbevaring av alskens skatter..

Details from Dick Page and James Gibbs home. Photos by Todd Selby.

onsdag 7. april 2010

b l u




Dette er virkelig fascinerende! Jeg er svak for alt som er filmet i stop-motion teknikk. Sjekk ut nettsiden til gatekunstneren BLU for flere fotografier og filmer.

If you want to see more of BLU and his wonderful streetart go here!

søndag 4. april 2010

g u l e s t


Så ble det to gule innlegg til ære for påskesola som skinner utenfor vinduet mitt akkurat nå. Fine interiører begge to, gult er kult!! 

I´m posting yellow interiors to celebrate the sun outside my window today! Couldnt be happier!

g u l t

Foto: Mikkel Adsbøl for Hus & Hem

fredag 2. april 2010

p å s k e

Via: 50 danske kvadrat

Donna Wilson lager de fineste ting, også eggeglass. Et lite cowboyegg på morgenkvisten må vel redde enhver frokost. Håper dere har en fin påske!!

Loving Donna Wilsons eggcups! Happy easter!

torsdag 1. april 2010

r a d i o

Foto: lenke i hvert bilde

Om du allerede har lest ut årets påskekrim, kan jeg anbefale NRKs podcasts. 

Det beste er en gåtur i vårsola med gode radiostemmer på øret. Last ned, og kos deg! Mine favoritter er Radiodokumentaren, Radiofront, Kurer, Verden på lørdag, og spist men ikke minst Radioresepsjonen.