onsdag 24. desember 2008

tirsdag 23. desember 2008

tirsdag 16. desember 2008

a n n e - c a t h

Foto: Morten Krogvold

torsdag 11. desember 2008

m a g a s i n



Bruk noen kroner på fine magasiner istedentfor, eventuelt i tillegg til, julegaver til fjerne slektninger! Det nyeste nummeret av "milkandmoney" ble lansert i forrige uke. Kan blant annet kjøpes på Freudian Kicks og i butikken på DogA.
I kveld slippes nr. 7 av "FUKT" på 0047. Innholdet er laget av 15 internasjonale kunstnere som arbeider med tegning, i tillegg til en tekst av kunstkritiker Tommy Olsson. Disse 144 sidene kan kjøpes på galleriet i kveld, eller direkte fra forlaget.

tirsdag 9. desember 2008

s t o l m a k e r i



Har alltid hatt en stor forkjærlighet for filmer som viser hvordan ting lages. Besøkene i blyant- eller iskremfabrikkene var blant favorittene når jeg så på barne-tv.

Det hele blir selvfølgelig ekstra stas når det er designklassikere som Charles og Ray Eames glassfiberstol man kan følge fra begynnelse til slutt. Vitra produserer stolen i hardplast i dag, jeg drømmer om stoler av den gamle typen. Overflatestrukturen i glassfiberstolene er så mye finere!

mandag 8. desember 2008

f r k . n i l s e n

Foto: Lars Holand

Fint fotografi, og ikke minst utrolig fin musikk!! Siri Nilsen vant Grappas debutantpris for 2008, og med det mulighet til å spille inn egen plate. Hun spiller på Dattera til Hagen 27.desember om du har lyst på litt romjulsmusikk.

c o n v e r s e



Foto: soleservice.no

Skoene er en del av Converse RED prosjekt 1HUND(RED) Artists´ Footwear. Inntektene går til bekjempelse av aids, malaria og tuberkulose. WoodWood står bak dette lavendelfargede semskede paret, som er nummer 26 i rekken. Se flere av skoene i prosjektet her. Nye sko og muligheten til å støtte et godt formål i samme slengen, strålende!

fredag 5. desember 2008

torsdag 4. desember 2008

j u l



Tyve dager til julegrøt, julegaver, juletre og julefred. Jeg koser meg med denne definitive juleklassikeren i mens. Jeg bare sier det, it´s special.. special..